De første konkurranseskoa som jeg kjøpte. De sitter på foten, kjennes myk og sålen (Meta Flex) former seg meget godt etter underlaget. Når du løper kjenner du røtter, stein uten at det er ubehagelig og i tillegg er grepet blant de beste.
For meg fungerte skoa meget bra i motbakkeløp, men med den tids vekt på over 90 kilo og dårlig løpeteknikk var det alt for lite drop og for tynn såle som forårsaket smerter i knær. Et eksempel på dårlig kompetanse hos selger i forhold til «bruker».

Produktside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s