Dette var markedets beste GPS-klokken for langdistanseløp og konkurranser som varer i flere dager. Holder i 50 timer, har av/på-knapp, track back funksjon når du vil hjem, barometer, tempratur og høydemåler.

Det jeg er ikke er så fornøyd med er litt tunglært meny og fysisk baksiden av klokken. Baksiden er av metall og blir veldig kald å ha rett på hånden i flere timer. «skrittteller» er vel det eneste som jeg savner til bruk på teknisk trening og for å bruk på teknikktrening og kurs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s