Dette var markedets beste GPS-klokken for langdistanseløp og konkurranser som varer i flere dager. Holder i 50 timer, har av/på-knapp, track back funksjon når du vil hjem, barometer, tempratur og høydemåler.

Det jeg er ikke er så fornøyd med er litt tunglært meny og fysisk baksiden av klokken. Baksiden er av metall og blir veldig kald å ha rett på hånden i flere timer. “skrittteller” er vel det eneste som jeg savner til bruk på teknisk trening og for å bruk på teknikktrening og kurs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s