Etter å ha slitt av det ene leddbåndet i høyre fot samt muskelskade måtte jeg finne en forsiktig tilnærming til løping igjen og så på det som en god unskyldning til å endelig få teste ut Hoka! Dette er en skoprodusent som i flere år har vært dominerende blant asiatere på lange ørkeløp.
Rapa Nui Trail er gode, lette sko til å løpe langt på grus og “enkle siter». Med de tykke sålene løper du oppå underlaget og lander mykt hver eneste gang. Jeg tør ikke ta den risiko med avrevet leddbånd å løpe i tøft terreng da de høye sålene og “middels støtte” vil gi overtråkk et kraftig utslage og være kritisk. De har bare 4 mm dropp, så det er en sko for de som benytter naturlig løping.

Min størrelse: US 8,5

Produktside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s