En løpesekk henger på skuldrene i motsetning til tursekk som hviler på hoftene. Det optimale er når sekkene har belte med lommer på. Beltet går under ribbebena og henger godt over hoften. Personlig foretrekker jeg skulderlommer til bruk for drikkeflasker istedenfor “Camelbak” poser i sekken med drikkeslange. Det å velge riktig sekk til de enkelte løp er heller ikke lett da det varierer i antall dager, område, miljø og krav fra arrangørene angående innhold. Det er ekstra vanskelig når “ingen” forhandlere selger løpesekker mellom 15-30 liter. Å lese seg frem til hva som passer best på de enkeltes ryggen er ikke lett.

Vel.. På bildet er de sekkene som jeg benytter på løp for utenom den blå LoweAlpine som er så lik OMM sekken at den har bare samlet støv siden jeg kjøpte den. Sekkene er på Arc’teryx axios 35, LoweAlpine 28, OMM 25, OMM 20, OMM 12, Ospery 22, Inov-8 20, Camelbak 15, Inov-8 18, Salomon 12 og Osprey 6 liter. I tillegg er det to vester i front: Salomon 6 liters sammen med UltrAspire Omega 4 liter +, AltrAspire Alpha…

ryggsekk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s