Passform

Samme komfort og behaglige passform som Inov-8 Race Ultra 290 med godt holdt rundt midtfort og god plass til forfot i tåboksen. Forskjellen fra Race Ultra 290 er redusert vekt, annen såle med 4 mm drop. Skosålen virker litt stiv og hard.

DSC01986

Løpsfølelse

Inov8 – Race Ultra 270 er et par lette, gode og solide sko som egner seg godt til bruk i  terreng og på sti med hardt underlag, men kan være tøff på lange løp. Skoen puster og drenerer godt. Mellomsålen er litt for tynn og livløs for lange løp med mye oppakning. Slipper litt mye sand igjennom stoffet over tåboksen og er litt stiv bak hæl. Personlig synes jeg at Inov8 – Race Ultra 290 var en bedre sko. Terningkast 4.

Min størrelse: US 10

Produktside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s