OMM Aether Smock er en tynn skalljakke i form av anorakk. Jakken er skreddersydd for røffe forhold og glimrende til de lange fotturene i fjellet. OMM lager også en tilsvarende bukse. Jakken veier bare 195 gram

Water and windproofness

Jakken er svært vann og vindtett. Den har ekstra lange armer som strekker seg godt utenpå knoklene og med borrelås som festes rundt tommelen. Jakken har i tillegg en lang rygg som dekker over rumpen. Jakken har lang hals med en svært god justerbare hette som følger hodets bevegelse med en stiv brem.

breathability

Aether Smock puster meget bra. Dette er en anorakk med en glidelås i front som går fra hals og ender opp ved mellomgulvet. Glidelåsen har to «låser» og kan åpnes for lufting i begge retninger.

Comfort

Jakken er av lett men solid skall, ikke formsydd, har gode justeringsmuligheter i midje og god å ha på seg. Stoffet er mykt og behagelig å bevege seg i. Glidelåsen har gode fingergrep og

Conclusion

For turer i sludd og regn, fotturer i fjellet med sekk o.l. et dette en fantastisk jakke og sammen med buksen som er av tilsvarende kvalitet vil du kunne holde deg tørr og varm i flere dager.

That little extra

Extra long arms with "close-strap" around the thumb, long back that covers the buttock, adjustable hood