Eit nytt år med utfordringer

Min første planlagte konkurranse for 2023 er i februar. Da skal jeg delta i en av de mest utfordrende og kalde opplevelsene på denne planeten: Race to the top of the World som går nordover i Yukon, Canada. Sist gong eg konkurrert i Yukon på vinterstid blei eg lesestoff i fleire nasjonale og internasjonale aviser og vist på tv-skjermer over heile verda. Løypene vi har løpt både i Alaska og Canada er velkjente gjennom tv-bilder der Lars Monsen forfrossen henger bak en hundeslede med betegensler som Toughest Race on Earth – er betegnelsen med hundespann. Bytter vi ut Lars Monsens 18 hunder fra konkurransen med ett par joggesko og setter trekkselen på meg – da har vi konturene av min utfordring. 

Som deltager i Iditarod Trail Invitational kan vi velge å sykle, gå på ski eller truge og sko for å tilbakelegge de nærmere 600 kilometer igjennom den historiske Iditarod-løypen som har bygd sitt rykte på notorisk ugjestmilde forhold hvor det er minimal støtte utenfra. Dette er en ekstremt fysisk og mentalt utfordrende konkurranse som krever besluttsomhet og betydelig utholdenhet. Tidligere deltagere som har besteget Mt. Everest mener Iditarod Trail Invitational er en ny målestokk på menneskelig viljestyrke som ingen andre kan tilbyr.

Tilsvarende konkurranser

Forberedelsene mine er i full gang med både utholdenhets- og styrketrening daglig på Olympiatoppen, evaluering og test av utstyr. Min mentale og fysiske styrke har jeg utfordret det siste halv år med pallplassering i konkurranser som:

Når det gjelder kulde har jeg tidligere konkurrert over isen på Grønland, mot Sydpolen og gjennom villmarka i Canada. Nedenfor er et filmklipp som ble spilt på Canadisk nyheter fra et løp jeg deltok i med tilsvarende omgivelser. Filmen viser hvor galt det kan gå med deltagere som ikke gjør en god risikovurdering og manglende kompetanse og fokus fra arrangør.

Støttespiller

Økonomi i denne sporten er krevende hvor jeg er avhengig av god trening, riktig utstyr og gode støttespillere for å yte optimalt. Til gjengjeld stiller jeg meg selv til disposisjon ovenfor støttespillere i år 2020. Jeg er utdannet fra høyskole innen ledelse, markedsføring, risikohåndtering og som Coach. Jeg har mange års erfaring innen salgsledelse, Vice President i Nasdaq-børsnotert konsern, foredragsholder og foreleser ved høyskoler m.m. LinkedIn.
Jeg er en familiefar som fra 2012 har gått fra over hundre kilo i til å være på toppen i de tøffeste konkurransene i verden. Det er bare to personer som har løpt den varmeste (+64) og den kaldeste (-54) konkurransen gjennom historien. I tillegg har flere naturkatastrofer, tapte menneskeliv og ekstreme forhold preget eventyrene mine.

FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Eksempel på et samarbeid for år 2020 kan inneholde:

Omtale og profilering i foredragBruk av bilder, film og lydspor fra konkurranser og trening
Bruk av produkt i konkurranse og/eller treningForedrag på interne eller kundesamlinger
Logoprofilering på utstyr og bekledningTrening og motivasjon for ansatte
Beskrivelser av mine «eventyr» i sosiale medierRepresentant for dere på messer o.l.
Beskrivelser av mine «eventyr» i egen medierOmtale og profilering i mine artikler og media

Skulle du eller noen i dit selskap finne det interessant å kontakte meg for foredrag, sponsorbidrag eller ønsker å gjøre en avtale med meg – kontakt meg på +47 40000906 eller frode@lein.no