Falke Running compression - Ru Stabilizing
Falke Running compression – Ru Stabilizing

Falke er et tysk merke som blant annet produserer bekledning. Jeg fikk for noen måneder siden sokker med navn Falke Running compression – Ru Stabilizing. Jeg fryser ofte lett på bena og benytter nesten alltid ull og merinoull på bena, så denne sokken så jeg frem til å teste – på vinterstid.

Passform

Sokkene er anatomisk utformet med en venstre og høyrefot. På foten sitter sokken svært godt, men ikke for stramt. Sokken har et behagelig varmt lag på selve foten og virker litt mer issolert under foran på foten.

Falke Ru Stabilizing
Falke Ru Stabilizing

Over fotbladet og rundt ankelen har sokken en annen tøysammensetting som komprimerer og strammer ekstra godt. Dette er tilsvarende tøysammensetting som tradisjonelle kompresjonstrømper som isolerer lite og blir ofte kald.

Løpsfølelse

Sokken er fantastisk å løpe med og spesielt når det er kaldt ute. Den sitter godt i skoen, puster og er varm uten at jeg blir svett på bena.IMG_7123
Stabilitets-funksjonen som skal fremheves er absolutt tilstede. Jeg fikk en svært god støtte og følte trygghet i tråkkene. Det som var litt negativt var at sokkene tørket litt sent etter å ha løpt i vann.

Falke Ru Stabilizing
Falke Ru Stabilizing – Himalaya