Passform
Hoka One One – Challenger ATR er veldig lik mine Hoka One One – Clifton som jeg hovedsaklig har benyttet til løping på tredemølle. Challenger ATR har derimot en yttersåle med knaster som er griper bedre i terrenget. Skoa er utrolig lette og har en luftig lest.
Løpsfølelse
Hoka One One – Challenger ATR er helt fantastisk å løpe med, dag etter dag. Ettersom jeg er redd for å tråkke over på grunn av en ustabil ankel og avrevet leddbånd får jeg en trygghetsfølelse ved bruk av Challenger ATR. Skoen har en litt lavere såle enn «ordinære» HOKA sko (x1,5), men beholder den gode følelsen av å «fly» avgårde på de myke sålene. I terrenget «skyter» du fart med den aggressive sålen og den både puster og drenerer meget godt.

Hoka One One - Challenger ATR 200 km in Himalaya
Hoka One One – Challenger ATR 200 km in Himalaya

På et tøft terreng i Himalaya som omfattet 280 km med skarpe steiner og berg var det mange som fikk ødelagt sine sko. Sålene på Challenger ATR ble naturlig nok slitt, men selve skoa var like hel.
Hoka One One Challenger ATR ga meg en fantastisk løpsglede i Himalaya.
terning6
Min størrelse: US 9
Produktside