Som ein dedikert løpar med ein forkjærleik for ekstreme løp rundt om i verda, er det ingenting som stoppar ein påtenkt tur, ikkje eingong dei kalde haustdagane her i Noreg. For å halda fram eventyra mine er rett kledning når eg trener og konkurrerer avgjerande.

Ei påliteleg løpejakke er nødvendig når eg skal takla elementa som vind, regn og kulde. Den må også vera pustande for å unngå klamhet og overoppheting. Derfor har eg søkt høgt og lågt etter den perfekte jakka, og eg fann fleire hos Oslo Sportslager. Dei har eit stort utval av løpejakker som er skapte for å takla alle slags vêrforhold. Med jakkene deira kan du vera trygg på at du kjem komfortabelt gjennom løpeturane i haust.

Craft PRO Hydro Lumen Jacket 2 – laget av et 3-lags, vind- og vanntett Ventair-materiale. 

– Salomon S-lab motionfit 360 jkt – vanntett membran uten lyd, plass til løpevest på innsida.

Men vent, det er meir. Kledning under jakka er like viktig som jakka sjølv, spesielt når det norske haustvêret set inn. Etter mykje eksperimentering har eg funne at nettinggenseren frå Brynje er ein skjult skatt. Denne genseren har ei fantastisk evne til å transportera bort sveitte og kondens frå kroppen samtidig som den beheld den varme lufta kroppen produserer. Den tekniske konstruksjonen med nettingtrådar held tråden tørr og hindrar klamhet.