Dette er en fantastisk jakke som jeg benytter i konkurranser hvor vekt er viktig og på treningsøkter om sommeren hvor jeg løper i bar overkropp på dagtid og ut på kvelden vil ha noe som er langermet.  Lett og elastisk løpejakke som veier 85 gram.

Vann og vindtetthet

Jakken er av et tynt elastisk stoff som er vannavstøtende, men ikke vanntett. Jakken er mer enn god nok i regnvær og med netting-genser ala Brynje under, vil du føle deg både varm og tørr.

Pusteegenskaper

Jakken har svært god pusteegenskap med små luftehull på rygg, under på armen og ned langs siden. Etter et regnvær tørker jakken svært fort og spesielt om du lukker opp glidelåsen litt når du løper.

Komfort

Du kommer ikke nærmere følelsen av bar overkropp enn denne jakken. Jeg benytter den på trening istedenfor t-shirt når jeg blir litt kulsen. Den har et behagelig stoff som ikke kleber seg til kroppen.

Konklusjon

Denne jakken er vindtett og svært godt egnet som et langermet alternativet til genser. Skal jeg løpe i flere timer og utover kvelden når sola går ned, da er denne fin å ha med.  Den veier mindre enn en t-shirt og svært enkel å ha med på tur.

Det lille ekstra

Det er små magneter som holder den fem cm halsen behagelig lukket. Jakken har en liten lomme på innsiden som benyttes til å pakke hele jakken inn i. Nedpakket er ikke jakken større enn en golfball.