Jeg ble i 2013 utdannet som Running Technique Specialist ihos Romanov Academy of Sports Science -USA og er trener ved World Running Academy tilbyr hvor vi tilbyr løps- og teknikktrening  for enkeltpersoner og grupper. Vi deler fra egen erfaring, elementer basert på forskning og den trening vi selv har lyktes med.
Vi benytter videoanalyse for å se på mulighetene for å effektivisere din løpeteknikk og jobber videre med noen konkrete elementer som du skal jobbe med. Dette er enkle øvelser som kan være med på å øke din løpsprestasjon og løpsglede. Trening som er den tunge jobben, må du gjøre selv.


Har du behov for justeringer ut fra skader og problemer skal du oppsøke fysioterapeut, manualterapeut, lege eller tilsvarende fagutdannet personell.

 

Hva er Pose Method: [pohz] [meth-uhd]
– Effektiv, skadeforbyggende bevegelighet lært gjennom positurer. Du kan bruke teknisk trening basert på Pose Method for å forebygge skader og for å forbedre dine idrettslige prestasjoner. Pose Method er et system for undervisning av menneskelig bevegelse utviklet av en to ganger olympisk Coach Dr. Nicholas S. Romanov i 1977 i det tidligere Sovjetunionen.


Veldig mange begynner på egenhånd med teknikkløping med et mål om å lande på forfoten. I mange tilfeller medfører dette langvarige og unødvendige skader som er med på å ødelegger gleden med å løpe. Å investere i et kurs som med sertifisert instruktør gir deg en god tilbakemelding, trygghet og forhåpentligvis konkrete oppgaver å jobbe med.