Sponsor  2020

En heftig start på 2020

Min første konkurranse for 2020 er allerede i februar. Da skal jeg delta i en av de mest utfordrende opplevelsene på denne planeten. Iditarod «Toughest Race on Earth» – og når vi hører Iditarod forbinder vi det med tv-bilder hvor Lars Monsen forfrossen henger bak en hundeslede gjennom Alaskas villmark.

Toughest Race on Earth – betegnelsen er med hundespann. Bytter vi ut Lars Monsens 18 hunder fra konkurransen med ett par joggesko og setter trekkselen på meg – da har vi konturene av min utfordring.

Deltagerne i Iditarod Trail Invitational kan velge å sykle, gå på ski eller truge og sko for å tilbakelegge de nærmere 600 kilometer igjennom den historiske Iditarod-løypen som har bygd sitt rykte på notorisk ugjestmilde forhold hvor det er minimal støtte utenfra.

Dette er en ekstremt fysisk og mentalt utfordrende konkurranse som krever besluttsomhet og betydelig utholdenhet. Tidligere deltagere som har besteget Mt. Everest mener Iditarod Trail Invitational er en ny målestokk på menneskelig viljestyrke som ingen andre kan tilbyr.

Forberedelsene mine er i full gang med både utholdenhets- og styrketrening daglig på Olympiatoppen. Min mentale og fysiske styrke har jeg utfordret det siste halv år med pallplassering i konkurranser som 230 km i Amazonas jungel, 250 km gjennom naturreservatene i Kenya og for en måned siden satte jeg ny rekord opp Kilimanjaro.

Tilsvarende løp

Her er et filmklipp fra et løp jeg deltok i med tilsvarende omgivelser. Filmen viser hvor galt det kan gå med deltagere som ikke gjør en god risikovurdering og manglende kompetanse og fokus fra arrangør.

Sponsormidler

Økonomi i denne sporten er krevende og jeg trenger sponsormidler for å skaffe tilveie det riktige utstyret og for å yte optimalt. For sponsorer og bidragsytere stiller jeg meg selv til disposisjon i år 2020. Jeg er utdannet fra høyskole innen ledelse, risikohåndtering og som Coach. Jeg har mange års erfaring innen salgsledelse, Vice President i Nasdaq-børsnotert konsern, foredragsholder og foreleser ved høyskoler m.m. LinkedIn.

Jeg er familiefar, frimurer og har gått fra hundre kilo til å være på toppen i de tøffeste konkurransene i verden. Det er to personer som har løpt den varmeste (+64) og den kaldeste (-54) konkurransen gjennom historien. I tillegg har naturkatastrofer, tapte menneskeliv og ekstreme forhold preget eventyrene mine.

Skulle du eller noen i dit selskap finne det interessant å kontakte meg for foredrag, sponsorat,  gjøre en avtale med meg – kontakt meg på +47 40000906 eller frode@lein.no

 

English Norsk