Min første tanke når jeg prøvde disse Altra-sko for første gang var komfort!
Første gang jeg tok disse skoa på strammet jeg skolissene voldsomt, men fikk aldri foten til å sitte. Etterhvert innså jeg at erfaring med andre løpesko måtte legges til side. Det er ikke behov for å stramme skolissene mer enn normalt for at Altra skal sitte godt rundt hel, ankel og frem til tåboksen. Det er den formidable tåboksen som gir et inntrykk av at «alt» er løst. Etter litt tilvenning med frittløpende tær ble disse sko svært behaglig hvor alt er ettergivende og mykt. Skoen har ingen dropp, en tynn såle med lite mønster og jeg syntes det var for liten respons i sålen. Men en fantastisk komfort!
Jeg vurderte å kjøp et par andre Altra med tykkere såle, men responsen i sålen på denne modellen var så liten at jeg vil nok prioritere å bruke pengene på andre typer sko.
Jeg bruker de også som fritidssko (nydelig).
Min størrelse: US 10
Produktside